Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Η συνέχεια

Για να μην αφήνω εκκρεμμότητες με την ιστορία που ξεκίνησα να σας αφηγούμαι συνεχίζω....



Ο Μάκης απο τότε αν και οφείλω να ομολογήσω οτι αρχικά δεν το πίστεψε και αργότερα επέμενε πως ίσως για κάποιο λόγο αντιδρώ σε κάτι και υιοθέτησα αυτή την στάση σεξουαλικής επιλογής και ζωής, οχι απλά πείστηκε «πως έχω αλλάξει πλευρά» όπως συνήθιζε να μου λέει αλλά παραμένει μέχρι και σήμερα δίπλα μου πιστός φίλος, αδερφός θα έλεγα και με στήριξε στις πρώτες δύσκολες φάσεις της ζωής μου όπως η στιγμή που έπρεπε να αποκαλύψω «την ταυτότητα μου» στους γονείς μου, πράγμα αρκετά δύσκολο και επίπονο .

Στα φοιτητικά μου χρόνια , στην Νομική, ζήτησα απο τους δικούς μου να φύγω απο το σπίτι που μέναμε στο Παγκράτι και να πιάσω δικό μου σπίτι , αίτημα που έγινε απευθείας δεκτό με έναν όρο , να βοηθάω στο γραφείο επι πληρωμή και φυσικά με αυτά τα χρήματα να συντηρούμαι και να πληρώνω τις υποχρεώσεις μου και φυσικά δέχτηκα.

Μην νομίζετε οτι είναι εύκολο να έχεις για «αφεντικά» τους γονείς σου αλλά στην δική μου περίπτωση με βόλευε, ήθελα να τους αποδεικνύω καθημερινά πως είχαν να κάνουν με ένα αρκετά υπεύθυνο και ικανό άτομο και πως σε αυτό τον βασικό τομέα είχαν πετύχει σαν γονείς .

Η μερική μου ανεξαρτησία μου έδωσε την δυνατότητα , να εκφραστώ πιο ελεύθερα σεξουαλικά , πάντα φυσικά με προσοχή να μην αποκαλυφθώ και για αυτό δεν έδινα δικαιώματα ούτε στην δουλειά , ούτε στον παλιό κοινωνικό μου κύκλο , ούτε φυσικά και στην σχολή μου . Βλέπετε μεγαλωμένη στα δικηγορικά γραφεία, δεν είχα και τις καλύτερες εντυπώσεις για την φάρα μας , και ούτε τώρα βέβαια έχω αλλά τουλάχιστον σήμερα ξέρω να χειρίζομαι καταστάσεις.

Η πρώτη μου σχέση ήρθε τελείως απροσδόκητα στην ζωή μου , εκεί που λές οτι τίποτα δεν πρόκειται να γίνει, ξεπροβάλλει ξαφνικά ένας τεράστιος φάρος και σου δείχνει τον δρόμο.

Είχαμε φτιάξει μια ωραία κοριτσίστικη παρέα στην σχολή , μέσα σε αυτή και ο Μάκης απο εκεί γνώρισε την Καίτη την γυναίκα του, και με αυτή την παρέα ξεκίνησα το ταξίδι στην ενήλικη και φοιτητική ζωή.

Η αλήθεια είναι πως οι πρώτες μας συναντήσεις στα σπίτια είτε τό δικό μου είτε των υπολοίπων , με έφερναν σε δύσκολη θέση . Κύριο θέμα ήταν τα αγορια της σχολής και οι εμπέιρίες με το αντίθετο φύλο στο λύκειο , τι να τους έλεγα , ψέμματα ;

Για αυτό δεν έλεγα τίποτε ,αλλά ή παρέα ήταν και είναι ακόμη τόσο διακριτική που δεν με ρωτούσαν τίποτε σχετικά με αυτό, το μόνο που τους είχα πει ήταν πως είχα μια σχέση στο λύκειο που ήταν περισσότερο «πλατωνική» και δεν τους έλεγα ψέμματα.

Στα μπαράκια που βγαίναμε , τα κορίτσια ξεσαλώνανε μαζί τους και εγώ, όταν όμως η προκληθείσα απο την συντροφιά μας , αντρική παρέα πλησίαζε τότε εγώ διακριτικά αποτραβιόμουν και είτε έβρισκα μια δικαιολογία και την «έκανα», που λέμε, είτε έμενα και απλώς συμμετείχα σε τυχόν συζητήσεις που θα ανοίγαμε με κάποιους σε επίπεδο πρώτης γνωριμίας .

Με τους άντρες είχα τις «επιτυχίες» μου αλλά το τείχος που άπλωνα δε τους έδινε και πολλά περιθώρια και κόβαν «λάσπη». Και για αυτόν ακριβώς τον λόγο είχα κατηγορηθεί απο τα κορίτσια και δεν ήταν λίγες οι φορές που με πιέζανε για σχέση με κάποιον .

Με αφορμή αυτό το γεγονός συνέβη και η «πρώτη φορά».

Απο όλες μου τις φίλες πιο πολύ εμπιστευόμουν την Φαίη, ένα εικοσάχρονο ελεύθερο σε αντιληψεις και πνεύμα παιδί , με άποψη για την ζωή και ανοιχτό μυαλό . Με την Φαίη οι συζητήσεις μας ήταν πιο πολύ ιδεολογικοπολιτικές και φιλοσοφικού περιεχομένου.

Συζητούσαμε ατελειώτα βράδια και φυσικά δραστηριοποιηθήκαμε και συνδικαλιστικά στην σχολή, στην παρέα μας έλεγαν ο Φιντέλ και ο Τσε . Εγώ ήμουν ο Φιντέλ και η Φαίη ο Τσε.

Ένα βράδι είχα τις κλειστές μου, βλέπετε σχέση δεν έπαιζε όλα είχαν γκρίζα χρειά στην ζωή μου. Αν και είχαμε κανονίσει να πάμε στο μαγαζί που δούλευε το αγόρι της Καίτης , εγώ πήρα στο κινητό τον Μάκη που ήξερα οτι γούσταρε την Καίτη και διακιολογία την δική του αδυναμία , του είπα πως δεν θέλω να πάω γιατί δεν μπορώ να βλέπω αυτόν να αγκαλιάζει την Καίτη και εγώ να ξλερω οτι ο Μάκης καίγεται για εκείνη, μάλιστα του είπα αν ήθελε να έρθει σπίτι μου να τα πιουμε σε εμένα.

Εκείνος μου είπε οτι λέω βλακείες και αν ήθελα , θα πηγαίναμε πρώτα απο το μαγαζί και μετά θα τραβούσαμε για κανα μπαράκι στην παραλία .

Αρνήθηκα και του είπα πως ήμουν κουρασμένη και απο την δουλειά . Τότε εκείνος μου είπε πως ίσως να περνούσε αργότερα απο το σπίτι και αν δεν κοιμόμουν , θα τα λέγαμε . Του είπα να έρθει όποτε θέλει και κλεισαμε το τηλέφωνο. Εκείνο το βράδι , μιας και τα λέμε όλα, είχα αποφασίσει να ασχοληθώ λίγο περισσότερο με τον εαυτό μου , είχα μπει σε ένα lesbian porno site για να «ξεδώσω» λίγο μιας και αυτή ήταν η μόνη μου διέξοδος και δίπλα μου είχα ένα μπουκαλάκι βότκα με χυμό πορτοκάλι και τα έτσουξα κανονικά.

Εκεί που είχα αρχίσει να «φτιάχνομαι» , χτύπησε το κουδούνι, το μόνο που σκέφτηκα ήταν «τι μαλάκας που είσαι ώρες -ώρες ρε Μάκη » είπαν να μην ανοίξω και να κάνω πως κοιμάμαι, έτσι όπως ήμουν χάλια , τι να του πω του ανθρώπου ;

Άφησα να χτυπάει το κουδούνι , έκλεισα και το site και περίμενα να φύγει .

Εκείνη την ώρα χτύπησε το κινητό , είδα οτι ήταν η Φαίη , το σήκωσα «έλα ρε μαλάκα κοιμάσαι ;» όχι της είπα φτιάχνω μια εργασία «και τότε γιατί δεν ανοίγεις ;» εσυ χτυπάς της είπα΄, συγνώμη ρε Φαίη νόμιζα οτι ήταν ο Μάκης και δεν είχα όρεξη τώρα να ακούσω τα της Καίτης ....ξέρεις τώρα, έχω που έχω και εγώ τα δικά μου, στάσου ανοίγω, έφυγές ; «Όχι ρε απο κάτω είμαι ακόμη» Αντε έλα της είπα και της άνοιξα.



(Την επόμενη φορά η συνέχεια είμαι και στην δουλειά .... )



Προς τις φίλες αναγνώστριες : Εδώ βρισκόμαστε για να τα λέμε μην κολλάτε λοιπόν ...περιμένω σχόλια σας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου