Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

Θέλω να ευχηθώ σε όλες σας ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!
Να υπάρχει σε όλες σας υγεία και να έχετε δύναμη να αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες και τα στραβά που πιθανόν να αντιμετωπίσετε στο διάβα σας !!!!
Θυμηθείτε ..........κάποτε κρυβόμασταν πίσω απο τους τοίχους που όρθωνε η κοινωνία μας και το κατεστημένο των συντηρητικών μυαλών που ορίζαν τις τύχες μας για αιώνες.
Σήμερα τα τείχη αυτά έπεσαν απο την δύναμη όλων όσων μπορούσαν να κοιτάξουν βαθειά μέσα στην ανθρώπινη ψυχή και κατάλαβαν πως οι άνθρωποι ,όποια ιδιαιτερότητα και αν έχουν , όποια επιλογή και να κάνουν , παραμένουν άνθρωποι με τα ίδια δικαιώματα, προνόμια και υποχρεώσεις .
Εξάλλου αδελφές μου , αν και ακόμη κατακρινόμαστε και πολλές χλευαζόμαστε κανείς δεν μπορεί να πάρει την θέση Εκείνου , στου οποίου τα μάτια όλοι είμαστε ίσοι.
Μην έχετε λοιπόν ενδοιασμούς και τύψεις για τις επιλογές σας και τον τρόπο ζωής σας.
Αν ο δρόμος σας οδηγεί σε μια γυναικεία αγκαλιά, αν η ανάγκη σας για ένα γυναικείο χάδι είναι έντονη , δεν γίνατε ξαφνικά αμαρτωλές και περίεργες, ψυχανώμαλες ή όπως αλλιώς χαρακτηρίζει η υποκριτική μας κοινωνία όλους εμας που τυχαίνει ως προς την σεξουαλική μας επιλογή να είμαστε διαφορετικοί απο τα δικά της στερεότυπα και μοντέλα σχέσεων.
Απλά είστε λεσβίες και να θυμάστε...... η φύση δεν κάνει ποτέ λάθος !!!!!
Για να μην παρεξηγούμαι , αν και δεν έχω ειλικρινά λόγους για να απολογούμαι, επειδή την σελίδα ετούτη ξέρω οτι την διαβάζουν πολλά νέα κορίτσια , δεν προτρέπω καμία να γίνει λεσβία .
Δεν μπορώ να το κάνω αυτό , γιστί πολύ απλά δεν εξαρτάται απο εμένα και απο κανέναν.
Απλά λέω πως η φύση και κατ' επέκταση ο ίδιος μας ο εαυτός και οι ανάγκες του μας δείχνει τον δρόμο στο τι να επιλέξουμε και στο τι να αφήσουμε πίσω μας.
Τα παιχνίδια του μυαλού και του σώματος είναι περίπλοκα και αρκετά ενδιαφέροντα στο να τα ακολουθεί κάποιος . Οι αναζητήσεις αυτού του είδους μας κάνουν να ξεχωρίζουμε απο όλα τα άλλα είδη που συμβιώνουν μαζί μας πάνω σε αυτό τον πλανήτη.
Η διαφορετικότητα μας είναι εκείνη που μας προσδίδει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ας έχουν κάνει να εξελιχθούμε και να επιβιώσουμε μέσα στους αιώνες της ανθρώπινης ύπαρξης.
Μην αγχώνεστε λοιπόν φίλες μου, η φύση έχει προβλέψει τα πάντα για όλους μας.
Η ανθρώπινη μας φύση είναι σοφή και το μόνο που ζητά απο εμάς είναι να την διαχειριστούμε σωστά και πάνω απ' όλα να την ζήσουμε!!!!!!!!
Και πάλι Χρόνια Πολλά !!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου