Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ

''Είμαι λεσβία .... δεν είμαι άρρωστη...'' Έτσι απάντησα σε μια φίλη μου που πρόσφατα αντελήφθη τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις.
Είναι ανόητο να διαχωρίζουμε τους ανθρώπους με βάση τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις , δεν υπάρχουν φύλα στο σεξ η σωματική έλξη είναι διαφυλική( δεν ξέρω αν υπάρχει αυτός ο όρος...αν όχι τότε ναι είναι δικιά μου λεκτική ''εφεύρεση'') αν το αμφισβητεί κάποιος αυτό μπορεί απλά να δει το γκάλοπ που διενεργεί αυτο εδώ το μπλογκ και πολύ απλά θα διαπιστώσει οτι ελάχιστες απο τις αναγνώστριες του δηλώνουν ξεκάθαρες σεξουαλικές προτιμήσεις.
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν ετερόφιλόφυλο τρόπο ζωής και όμως...έλκονται ή θέλουν να έχουν σεξουαλικές επαφές και με το ίδιο φύλο.
Η επιστήμη πέρασε απο αρκετές διακυμάνσεις και τάσεις στην προσπάθεια της να εξηγήσει την ομοφυλοφιλία και την ανθρώπινη σεξουαλική συμπεριφορά.
Πολύπλοκες επιστημονικές έρευνες και αναλύσεις έγιναν εδώ και πολλά χρόνια ... επιστημονικά συμπεράσματα βγήκαν και αναιρέθηκαν ή εξελίχθηκαν ή αποτέλεσαν πεδίο για μεγαλύτερη έρευνα, όμως τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά και η αλήθεια κρύβεται στις ιδιότητες της ανθρώπινης ψυχής.
Δυστυχώς μας έχουν εθίσει σε έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο ζωής και αντίληψης για αυτήν.
Έδωσαν περισσότερο βάρος στην υλική, σωματική υπόσταση του ανθρώπου και την βιολογία του και αφήσαν απ' έξω την πνευματική και ψυχική ανθρώπινη υπόσταση αφήνοντας τον ρόλο αυτόν στις θρησκείες.
Η απάτη λοιπόν έγινε και η βάση για να στηθούν οι ανθρώπινες κοινωνίες και να εξελιχθούν βασισμένες στην ύλη και το σώμα που γερνά.
Η ψυχή όμως που δεν γερνά που δεν έχει όρια και χρονικούς περιορισμούς που πήγε; Τι συμβαίνει με αυτήν;
Ανοίγω αγαπητές μου φίλες ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο .... και θέλω μέσα απο εδώ να το εξερευνήσουμε , να το συζητήσουμε να το σκεφτούμε....να προβληματιστούμε....
Αυτό ήταν μονάχα η αρχή....
Ξέρω οτι πολλές απο εσάς επισκέφτεστε αυτόν εδώ τον ιστότοπο για τα ''καυτά'' του βιντεάκια και για τον ''λεσβιακό'' του χαρακτήρα και πολύ καλά κάνετε
Η θεματολογία όμως του μπλογκ περιέχει και αυτού του είδους την θεματολογία ....σήμερα θα ξεκινήσουμε μαζί ένα πολύ ωραίο ταξίδι....ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ
Θα έχει πολύ ωραίους προορισμούς και προτάσεις και θα είναι αρκετά ενδιαφέρον....και που ξέρετε ίσως κάποιες απο εμάς να βρούμε και την Ιθάκη...

1 σχόλιο:

  1. το θεμα ειναι να την βρησκεις τα σχολια για τουσ σχολιαστες χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή