Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Rihanna


Τι έγινε εδώ ;
Με λίγα λόγια λοιπόν....
Η Rihanna την Κυριακή έκανε ένα απίστευτο πάρτι γεννεθλίων...το σόου λοιπόν εμπεριείχε και γυναικείο στριπτηζ το οποίο όπως φαίνεται και απο την φώτο...«ενθουσίασε ιδιαίτερα» την νεαρή Ντίβα....
Με βήμα γοργό προς τα «δίχτυα» της Σαπφούς η αγαπημένη μου τραγουδίστρια....

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗ-ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας υπολογίζει ότι κατά το 2020 θα παρουσιάζονται κάθε χρόνο 20.000.000 νέες περιπτώσεις καρκίνου. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι στο εγγύς μέλλον η Γενετική και η Μοριακή Βιολογία με νέες τεχνικές και μεθόδους θα θεραπεύσουν ριζικά όλα τα Nοσήματα Φθοράς μεταξύ των οποίων είναι και ο καρκίνος. Έτσι προς το παρόν επιβάλλεται και είναι υποχρέωση κάθε πολίτη προς τον εαυτόν του, την οικογένεια και τους φίλους του, προς την κοινωνία στην οποία ζει, να υποβάλλεται στον οριζόμενο προσυμπτωματικό έλεγχο. Η αυξανόμενη συχνότητα εμφάνισης ορισμένων καρκίνων στις δυτικές κοινωνίες, σχετίζεται με τις αλλαγές που συντελούνται στον τρόπο ζωής των ανθρώπων τις τελευταίες δεκαετίες.

Οι παράγοντες που συμμετέχουν στην εμφάνιση του καρκίνου είναι το κάπνισμα, η υποκινητικότητα, η παχυσαρκία, η υπερβολική κατανάλωση θερμίδων και η λήψη υψηλών ποσοτήτων λιπαρών τροφών, καθώς και επεξεργασμένων σακχάρων. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας υπολογίζει ότι η υποκινητικότητα και η παχυσαρκία ευθύνονται για 3-4 στους 10 καρκίνους του στήθους, του παχέος εντέρου, του ενδομητρίου, του οισοφάγου και του νεφρού. Ο κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου αυξάνεται με την ηλικία και επειδή πλέον οι άνθρωποι ζουν περισσότερα χρόνια από πριν, με καλύτερη ποιότητα ζωής, λόγω της προόδου του τεχνολογικού πολιτισμού και κυρίως της ιατρικής επιστήμης, ο καρκίνος θα αποτελέσει ένα σοβαρό πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπισθεί για την ελάττωση της συχνότητάς του και συνεπώς και της θνησιμότητας.

Οι μισοί από τους ανθρώπους που θα αναπτύξουν καρκίνο θα χάσουν την ζωή τους από τη νόσο αυτή γιατί η διάγνωση γίνεται σε προχωρημένο στάδιο. Η πρόληψη του καρκίνου είναι δυνατή. Για το 50% περίπου των καρκίνων γνωρίζουμε τις αιτίες που τους προκαλούν, όπως συνήθειες και τρόπος ζωής-περιβαλλοντικοί παράγοντες- διατροφή- κοινωνικές και πολιτιστικές πρακτικές.

Η πρώιμη διάγνωση είναι εξαιρετικά σημαντική, για αυτό και η αποφυγή όλων των παραγόντων κινδύνου ανάπτυξης του καρκίνου αποτελεί την πρωτογενή πρόληψη.

Είναι σημαντικό επίσης το γεγονός ότι η σωστή αντιμετώπιση εγνωσμένων προ-καρκινικών καταστάσεων μπορεί επίσης να προλάβει τον καρκίνο. Ο φόβος και η άγνοια για τα σημεία και συμπτώματα του καρκίνου ή των προκαρκινικών καταστάσεων είναι παρ' όλα αυτά συχνοί ενώ και από τη φύση του ο καρκίνος μπορεί να είναι ύπουλος και να ανιχνεύεται δύσκολα χωρίς παρεμβάσεις πληθυσμιακού ελέγχου.

Στην Ελλάδα, ο καρκίνος αποτελεί τη δεύτερη αιτία θανάτου μετά τα καρδιαγγειακά. Ένας στους τέσσερις Έλληνες θα πεθάνει από καρκίνο. Όμως ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί. Οι περισσότεροι και πιο συχνοί καρκίνοι, όπως είναι ο καρκίνος του πνεύμονα, του μαστού, του τραχήλου της μήτρας, του παχέος εντέρου, του προστάτη, του δέρματος κ.α. μπορούν να προληφθούν γιατί οφείλονται σε εξωγενείς κυρίως παράγοντες.

Δυστυχώς όμως, οι Έλληνες είναι πρωταθλητές στο κάπνισμα, στην έλλειψη φυσικής άσκησης, στην παχυσαρκία, ενώ η διατροφή μας απέχει κατά 50% περίπου από τα πρότυπα της Μεσογειακής Διατροφής. Γι’ αυτό άλλωστε οι θάνατοι από καρκίνο στην Ελλάδα την τελευταία 20ετία παραμένουν σταθεροί, παρά την πρόοδο της ιατρικής επιστήμης, ενώ στη Δ. Ευρώπη μειώνονται συνεχώς. Οι περισσότεροι Έλληνες δεν πραγματοποιούν τις απαραίτητεςπροληπτικές εξετάσεις για τη διάγνωση ορισμένων καρκίνων πριν την εκδήλωσησυμπτωμάτων.

Η πρόληψη, η ενημέρωση, η έγκαιρη αναγνώριση & διάγνωση καθώς και τα οργανωμένα προγράμματα πληθυσμιακού ελέγχου, είναι τα μόνα όπλα της ανθρωπότητας έναντι του καρκίνου!

Πρωτογενής Πρόληψη - Καρκίνος μαστού


Ο καρκίνος του μαστού είναι μια νόσος που θεραπεύεται σε σημαντικό βαθμό. Αρκεί να διαγνωστεί εγκαίρως. Ο Προσυμπτωματικός έλεγχος για καρκίνο του μαστού μπορεί να μειώσει την πιθανότητα θανάτου από τη νόσο κατά 25%. Ο καρκίνος του μαστού είναι ο πιο συχνός καρκίνος στις γυναίκες. Στην Ελλάδα κάθε χρόνο έχουμε περίπου 1.500 νέες περιπτώσεις καρκίνου του μαστού. Οι παράγοντες που σχετίζονται με την εμφάνιση του καρκίνου του μαστού δεν έχουν πλήρως διευκρινιστεί.

Παράγοντες κινδύνου

· Η μεγάλη ηλικία. Περίπου το 80% των περιπτώσεων καρκίνου του μαστού συμβαίνουν σε γυναίκες > 50 ετών.

· Το ατομικό ιστορικό. Το ιστορικό καρκίνου στον ένα μαστό συνεπάγεται αυξημένο κίνδυνο και στον άλλο μαστό.

· Οικογενειακό ιστορικό. Η ύπαρξη σε συγγενείς α’ βαθμού (μητέρα, αδελφή, κόρη) καρκίνου του μαστού ή καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

· Η γενετική προδιάθεση. Το 5-10% των περιπτώσεων καρκίνου του μαστού είναι κληρονομικοί.

· Η έκθεση σε ακτινοβολία.

· Τα υψηλό ανάστημα, η παχυσαρκία μετεμμηνοπαυσιακών γυναικών και η μεγάλη μάζα του αδένα του μαστού.

· Η πρώιμη εμμηναρχή και η όψιμη εμμηνόπαυση.

· Η ηλικία γέννησης του πρώτου παιδιού. Σε μεγαλύτερες ηλικίες, η τεκνοποίηση συνεπάγεται μεγαλύτερο κίνδυνο.

· Η θεραπευτική λήψη ορμονών, οιστρογόνων και προγεστερόνης για διάστημα μεγαλύτερο των 4 ετών.

· Η ινοκυστική μαστοπάθεια.

· Αντισυλληπτικά δισκία, αν και η αύξηση του κινδύνου είναι πολύ μικρή και έχει βραχεία διάρκεια.

· Η αυξημένη κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών και το κάπνισμα.

· Η αυξημένη πρόσληψη λίπους, ιδιαίτερα στο άνω μέροςτου σώματος.

Σημεία & Συμπτώματα


Το πιο σύνηθες προειδοποιητικό σημείο του καρκίνου του μαστού είναι ένα συμπαγές ογκίδιο που συνήθως δεν μπορεί να μετακινηθεί και μπορεί να πονάει ή όχι. Άλλα σημεία μπορεί να είναι τα ακόλουθα:

· Έκκριση ορώδους ή αιμορραγικού υγρού από τη θηλή.

· Η θηλή μπορεί να εμφανίζει εισολκή (να είναι στραμμένη προς τα μέσα) ή να βγάζει σκουρόχρωμο υγρό.

· Το δέρμα πάνω από τον όγκο μπορεί να μοιάζει με φλούδα πορτοκαλιού ή να παρουσιάζει εσοχές (κοιλότητες) στις περιοχές όπου έχει εξαπλωθεί ο καρκίνος.

· Η αλλαγή στο σχήμα ή στην εξωτερική καμπύλη του μαστού.

Βέβαια, η αλλαγή στο μέγεθος ή στην υφή του μαστού μπορεί να οφείλεται σε πληθώρα άλλων καταστάσεων, όπως οι αλλαγές στον ιστό του μαστού που συμβαίνουν φυσιολογικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του καταμήνιου κύκλου, οι κύστεις, τα αδενώματα κ.α.

Στρατηγικές Πρόληψης που Σχετίζονται με τον Τρόπο Ζωής

· Απευθυνθείτε στον γιατρό σας σε περίπτωση που ανακαλύψετε κάποιο συμπαγές ογκίδιο ή κάποιο από τα προειδοποιητικά σημεία του καρκίνου του μαστού, ιδιαιτέρως αν οι αλλοιώσεις επιμένουν μετά από έναν εμμηνορροϊκό κύκλο ή αλλάζουν την εμφάνιση του μαστού.

· Περιορίστε την κατανάλωση αλκοόλ σε λιγότερο από δύοποτά την ημέρα.

· Διατηρήστε ένα υγιές βάρος, ιδιαίτερα μετά την εμμηνόπαυση.

· Αποφύγετε την μακρόχρονη ορμονοθεραπεία, η οποία αυξάνει τον κίνδυνο για καρκίνο του μαστού.

· Παραμείνετε σωματικά δραστήριες, τουλάχιστον 30’ τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας.

· Καταναλώνετε τρόφιμα υψηλά σε περιεκτικότητα φυτικών ινών, όπως είναι τα φρέσκα φρούτα, τα λαχανικά και τα δημητριακά.

· Χρησιμοποιείτε ελαιόλαδο γιατί το ελαϊκό οξύ φαίνεται ότι καταστέλλει τη δράση του σημαντικότερου ογκογονιδίου του μαστού.


Οδηγίες δευτερογενούς πρόληψης

· Μηνιαία αυτοεξέταση των μαστών σε ενήλικες γυναίκες. Αποκτήστε επαρκείς γνώσεις για τη σωστή αυτόεξέταση των μαστών, η οποία πρέπει να γίνεται στη 10η μέρα του κύκλου με 1η την ημέρα έναρξης της περιόδου.

· Ετήσια εξέταση των μαστών από τον οικογενειακό γιατρό ή τον γυναικολόγο μετά τo 20ο έτος της ζωής.

· Μαστογραφία αναφοράς για συγκριτικούς λόγους πριν το 40ο έτος της ηλικίας, η οποία θα πρέπει να επαναλαμβάνεται ανά 3ετία σε γυναίκες μικρότερες των 50 ετών και ανά διετία μετά το 50ο έτος.

· Ανάλογα με τον αριθμό των παραγόντων κινδύνου μπορεί να υπάρξει βράχυνση των μεσοεξεταστικών περιόδων.

Η μαστογραφία έχει την δυνατότητα αποκάλυψης του καρκίνου του μαστού σε στάδιο που κλινικά δεν ανιχνεύεται. Στις γυναίκες 50-59 ετών με τη μέθοδο αυτή σε ετήσιο προληπτικό έλεγχο ελαττώθηκε κατά 25-35% η θνησιμότης από τον καρκίνο του μαστού όπως φάνηκε από διάφορες στατιστικές μελετών ελέγχου σε διάφορες χώρες.

Παρόμοια περίπου αποτελέσματα αναφέρονται και για τις γυναίκες 50-69 ετών. Στις γυναίκες υψηλού κινδύνου (οικογενειακό ιστορικό καρκίνου του μαστού) μπορεί να γίνει με ειδική τεχνική, έκπλυση των γαλακτοφόρων πόρων του μαστού μέσω της θηλής και αναζητούνται στο έκπλυμα άτυπα κύτταρα που προοιωνίζουν την πιθανή ανάπτυξη καρκίνου του μαστού σε 8-10 χρόνια.

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

ΑΠΟΡΡΙΨΗ -ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ Ή ΒΙΩΣΑΜΕ

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει νιώσει την απόρριψη στον έρωτα. Πώς όμως μπορούμε να...την αντιμετωπίσουμε με την ψυχραιμία που απαιτείται; Όσο και να αγαπάμε κάποιον, δυστυχώς τα αισθήματα δεν είναι πάντα αμοιβαία και δύσκολα αποδεχόμαστε ότι ο άνθρωπος που εμείς θεωρούμε ιδανικό δεν έχει την ίδια άποψη για μας. Υπάρχουν κι άλλο τρόποι όμως να χειριστούμε την κατάσταση εκτός από το να απομονωθούμε και να κλαίμε ή να παρακαλάμε να γυρίσει, προκαλώντας τον οίκτο του ή και ακόμη να επιμένουμε σε τέτοιο βαθμό όπου θίγεται η αξιοπρέπεια μας και αυτοεκτίμηση μας και χάνονται τα όρια. Αυτές είναι τακτικές που συνήθως δεν οδηγούν πουθενά.

Τι μπορώ να κάνω;

1. Ξεσπάστε, αλλά με μέτρο. Εννοείται ότι, αν θέλετε να κλάψετε ή να φωνάξετε ή να απομονωθείτε, πρέπει να το κάνετε για να εκτονωθείτε. Φροντίστε μόνο να μην ξεπεράσετε τα όρια σας γιατί μετά μπορεί να αισθάνεστε άσχημα που επιτρέψατε στον εαυτό σας να φτάσει σε αυτό το σημείο.

2. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να δείτε τα πράγματα όπως είναι χωρίς να υπερβάλλετε. Η απόρριψη από ένα άτομο σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι που θα γνωρίζετε θα σας απορρίπτουν και σίγουρα δεν είναι λόγος να χάσετε την αυτοεκτίμησή σας.

3. Μην επιμένετε να αλλάξετε κάτι. Μην σκέφτεστε συνέχεια πως θα κατακτήσετε το άτομο που σας απέρριψε και μην υπεραναλύετε το ζήτημα. Κάτι τέτοιο μόνο καλό δεν θα σας κάνει. Αντίθετα, μπορεί να σας γίνει έμμονη ιδέα που θα εμποδίσει σίγουρα και τις υπόλοιπες πτυχές της ζωής σας.

4. Αποδεχτείτε ό,τι συνέβη. Κανένας απολύτως δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι μια τέτοια κατάσταση δεν τον πληγώνει έστω και λίγο. Αυτό που πληγώνεται όμως περισσότερο είναι ο εγωισμός μας, που σε τέτοιες περιπτώσεις θολώνει την κρίση μας και δεν μας αφήνει να πάμε παρακάτω.

Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να αποδεχτούμε ότι δεν είμαστε ούτε οι πρώτοι και σίγουρα ούτε οι τελευταίοι που έχουν υποστεί την απόρριψη και έχουν εγκαταλειφθεί ή προδοθεί , αν θέλετε, από έναν άνθρωπο στον οποίο είχαν επενδύσει συναισθηματικά.

Σκεφτείτε το και αλλιώς φίλες μου ….τι νόημα θα είχε να επιστρέψει στην ζωή σας ένας άνθρωπος που στα δύσκολα έκανε πίσω ή που με την πρώτη ευκαιρία δόθηκε σε άλλη σχέση ;

Η επιστροφή του θα σας προκαλέσει αργότερα μεγαλύτερη ζημιά και είναι σίγουρο πως τα πράγματα ποτέ δεν θα είναι ίδια πια καθώς μέσα σας θα έχει χαθεί η εμπιστοσύνη.

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ


Αν και δεν είναι «δικιά» μας αξίζει τον κόπο να της «ρίξουμε» μια ματιά

Το Πορνό και η κοινωνική του Διάσταση


Εδώ μας αρέσει να αγγίζουμε «αμαρτωλά» και «ευαίσθητα» θέματα.
Στόχος μας είναι να μιλήσουμε για θέματα που δεν τολμούν να ακουμπήσουν άλλοι πραγματικά, για θέματα που αποτελούν κομμάτια της ζωής μας και λόγω της υποκρισίας που επικρατεί στην ζωή μας και στο κοινωνικό μας γίγνεσθαι κανείς δεν τολμά να τα αναλύσει ούτε και να ασχοληθεί μαζί τους, με λίγα λόγια θέματα που αποτελούν «ταμπού» για όλους μας.
Ποιός θα τολμούσε να βγεί ανοιχτά σήμερα και να παραδεχτεί οτι βλέπει πορνό ή όπως κοινά όλοι μας λέμε τσόντες;
Κανείς!!!!!
Και όμως ........ σύμφωνα με πρόσφατες επιστημονικές έρευνες το 95% των συνανθρώπων μας βλέπει πορνό και το 60% πάνω απο 3 φορές την εβδομάδα.Μάλιστα στις ηλικίες 18-45 τα ποσοστά ξεπερνάνε το 90%.Μόνο όμως το 5% δηλώνει οτι θα παραδεχόταν ανοιχτά οτι παρακολουθεί πορνό και το 50% αυτών που βλέπουν πορνό έχουν καταδικάσει το φαινόμενο τσόντα σε «κοινωνικές» συζητήσεις τους .
Οι επιστημονικές έρευνες όμως δεν έχουν μεινει μόνο εκεί. Μπαίνουν και στα λεγόμενα ποιοτικά χαρακτηριστικά του θέματος και εκεί σπάει ακόμη ένα «ταμπού». Ναι αγαπητές μου φίλες ....και οι γυναίκες παρακολουθούν πορνό και μάλιστα σε πολύ μεγάλα ποσοστά. Ένα ακόμη αντρικό φρούριο εκπορθείται...Σε ποσοστό 70% στο γυναικείο πληθυσμό ανέρχεται το ποσοστό που παρακολουθεί πορνό και μάλιστα συχνά... και μην μένετε κυρίες μου με το στόμα ανοιχτό...ναι!!Ναι!!! Και εμείς γυναίκες βλέπουμε πορνό !!!!
Ένα ακόμη στοιχείο που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον είναι πως το 50% των γυναικών θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τον εαυτό τους σε μια ερωτική σκηνή και το 80% του γενικού πληθυσμού στις ηλικίες 16-50 έχει φτιάξει ένα πονηρό βιντεάκι με πρωταγωνιστή τον εαυτό του και τον συντροφό του ενώ πάνω απο το 90% έχει τραβήξει γυμνό τον εαυτό του.
Μην σας εκπλήσουν τα ποσοστά αγαπητές μου φίλες γιατί πολύ απλά το φαινόμενο τσόντα είναι κομμάτι των εσωτερικών διαδρομών του ψυχισμού μας , ένα ξέσπασμα εσωτερικό μια μικρή επανάσταση του εαυτού μας απέναντι σε όλα όσα μας απαγορεύει η «κοινή» και ορθή κοινωνική λογική και μια ιδιαίτερη έκφραση της σαρκικής μας φύσης .
Το πορνό να το ξεκαθαρίσουμε αγαπητές μου φίλες δεν είναι τέχνη.
Είναι η αποτύπωση σε εικόνα και ήχο της σεξουαλικής μας φύσης και ανάγκης , μια αφορμή ερεθισμάτων που ξεκινά απο την σεξουαλική μας ανάγκη ...μια απο τις πιο βασικές ανθρώπινες ανάγκες.
Το πορνό έρχεται επίσης να καλύψει έστω και παροδικά σεξουαλικά μας κενά αλλά επιτελεί και ένα άλλο πιο βασικό έργο....την ανάγκη μας για την βίωση άλλων σεξουαλικών εμπειριών και εξηγούμαι:
Οι άνθρωποι που βρίσκονται σε μόνιμες σχέσεις για να καλύψουν την τάση της πολυγαμικότητας που είναι κυρίαρχη στο ανθρώπινο είδος,προσπαθούν να βιώσουν με «νόμιμο» και ανώδυνο τρόπο την ανάγκη για σεξουαλική επαφή με κάποιον άλλο.
Μέσω λοιπόν της όρασης, της φαντασίωσης, της άμεσης εικόνας και την ενεργοποίηση σεξουαλικών αισθήσεων οι οποίες πολλές φορές καταλήγουν στον αυνανισμό ικανοποιούν αυτην την ενστικτήρια ανάγκη τους.
Η «τσόντα» λοιπόν έχει την χρησιμότητα της !!!!
Δεν είναι μάλιστα λίγα εκείνα τα ζευγάρια που εμπλουτίζουν την σεξουαλική τους ζωή μέσα απο το πορνό σε όλες τις εκδοχές του. Απο την απλή παρακαλούθηση και τον απο κοινού ερεθισμό μέχρι την υϊοθέτηση πρακτικών (σεξουαλικές στάσεις, ερωτικά παιχνίδια κ.λ.π.) και την συμμετοχή σε αυτοσχέδια βίντεο.
Τώρα γιατί η κοινωνία μας επιμένει το πορνό να το «κρατά» στην σφαίρα του απαγορευμένου , αυτό είναι ένα άλλο θέμα που σύντομα θα το αναλύσουμε.
Όπως ένα άλλο θέμα είναι και η ψυχολογία , η ψυχοσύνθεση , τα χαρακτηριστικά και οι συνέπειες που προκύπτουν για τους «ηθοποιούς» που μας κρατάνε συντροφιά στις πιο προσωπικές στιγμές μας.
Η τσόντα λοιπόν κάνει καλό.........και μην διστάζετε!!!!
Θα ήθελα τα σχόλια σας ....
Το θέμα βέβαια θα το συνεχίσω...προς το παρόν καλό Σαββατοκύριακο.

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ

Πες μου τι θες απ' την ζωή σου;
Βαρέθηκες να περιμένεις ....το ξέρω...αλλά ,γαμώ την υποκρισία σου, γιατί κρύβεσαι πίσω απο τα θέλω των άλλων;
Γιατί ρίχνεις το φταίξιμο πάντα στους άλλους;
Κοιτάξου λίγο στον καθρέφτη σου, δες το μέσα σου, μίλα λιγάκι με τον εαυτό σου δυνατά..έξω στον δρόμο , δεν θα σε καταλάβει κανείς , θα νομίζει οτι μιλάς στο κινητό , ίσως να σε περάσουν και για τρελή αλλά τι σε νοιάζει;
Βρες τα με σένα, για ότι είσαι σήμερα , φταίει αυτό που έκανες ή δεν έκανες χθες!!!
Απλά κάνε αυτοκριτική και όταν την κάνεις.........πραγματικά.......τότε θα δεις πως θα αλλάξει το είδωλο σου στον καθρέφτη και αυτός ο..........φταίχτης κόσμος.....θα αλλάξει όψη ....όλα θα αλλάξουν όψη ..........γιατί θα τα βλέπεις με πιο καθαρή ματιά.